Τηλεχειρισμός GSM D3K3

Περιγραφή

Πρόκειται για έναν τηλεχειρισμό ο οποίος για να λειτουργήσει χρειάζεται μια κάρτα SIM της οποίας έχουμε βγάλει το PIN. Αποτελείται από 3 εισόδους και 3 εξόδους. Οι 2 πρώτες είσοδοι είναι ξηρές επαφές ενώ η τρίτη ενεργοποιείται με 12V DC και είναι ιδανική για συστήματα συναγερμού. Οι 3 έξοδοι είναι ρελέ εντάσεως μέχρι 10Α από τις οποίες την πρώτη μπορούμε να τη χειριστούμε με αναπάντητη κλήση.Όλες τις εξόδους μπορούμε να τις χειριστούμε με sms. Η συσκευή τροφοδοτείται με 12V DC με τροφοδοτικό που περιέχεται στη συσκευασία. Επίσης, έχει είσοδο για μπαταρία μολύβδου για να λειτουργεί ως ups. Το προίόν αυτό έχει εγγύηση 2 χρόνια.

Προγραμματισμός / Δυνατότητες

Η συσκευή τηλεχειρισμού d3k3 προγραμματίζεται από ένα software (το οποίο περιέχεται στη συσκευασία μαζί με το καλώδιο usb). Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε σας το προγραμματίζουμε εμείς δωρεάν πολύ εύκολα αρκεί κανείς να έχει βασικές γνώσεις  υπολογιστή.

Οι δυνατότητες του είναι οι εξής:

  • Ειδοποίηση για την κάθε είσοδο ξεχωριστά από 1 έως 10 χρήστες με αναπάντητη κλήση ή προκαθορισμένο sms που έχει δοθεί από το χρήστη.
  • Τοποθέτηση χρονοκαθυστέρησης για κάθε είσοδο ρυθμισμένη από 1 - 255 sec.
  • Σε λειτουργία συναγερμού (3η είσοδος) παίρνει τηλέφωνο έως ότου κάποιος το απορρίψει. Επίσης, μπορεί να στείλει και sms.
  • Οι έξοδοι μπορούν να τηλεχειριστούν με ένα sms εκ των οποίων η πρώτη και με αναπάντητη με χρονικό όριο(ιδανικό για αυτόματες πόρτες  garage).
  • Περιλαμβάνει είσοδο μικροφώνου και έξοδο για ηχείο ώστε να μπορούμε (εφόσον το προγραμματίσουμε κατάλληλα) να πραγματοποιήσουμε με μία κλήση σύνδεση στο σημείο που βρίσκεται ο τηλεχειρισμός για παρακολούθηση.
  • Δυνατότητα να στείλει sms όταν κοπεί η τροφοδοσία, όταν πέσει η μπαταρία, όταν το σήμα GSM είναι ασταθές καθώς και να επαναφέρει τις καταστάσεις των ρελέ όταν κοπεί η τροφοδοσία και επανέλθει.

Abk88a0b6zSMAAAAAElFTkSuQmCC