Συναγερμοί

crow_control

  • Μεγάλη γκάμα από πληκτρολόγια LCD και LED
  • Δυνατότητα ελέγχου και όπλισης / αφόπλισης του συναγερμού και των εξόδων του π.χ. φώτα, στόρια κ.λπ. μέσω Internet ή κινητού τηλεφώνου
  • Δυνατότητα Access Control με ταυτότητες προσέγγισης (proximity)
  • 2 υποσυστήματα έως 8 πληκτρολόγια και 100 χρήστες.

Ο συναγερμός σπιτιού αν δεν είναι καλά σχεδιασμένος και τοποθετημένος σωστά είναι πιθανό την κρίσιμη στιγμή να αποκαλύψει τις αδυναμίες του, επιτρέποντας την παραβίαση του χώρου που υποτίθεται ότι προστατεύει.

Προστατέψτε το σπίτι σας, για να νοιώσετε πραγματικά ασφαλείς μέσα σε αυτό!

Ενδεικτικά πακέτα συναγερμών

univel crow crow

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές

sigma-s-pro-64Υβριδικός Πίνακας συναγερμού 8 έως 64 ζωνών (ενσύρματων ή ασύρματων-με την προσθήκη του δέκτη SXP-48), με την επαναστατική λειτουργία All Day Secure, βασισμένος σε μικροϋπολογιστή. 8 προγραμματιζόμενες ζώνες, επεκτεινόμενες σε 64. Δυνατότητα λειτουργίας σε 4 υποσυστήματα. Έχει 4 χρόνους εξόδου και 16 χρόνους εισόδου, με δυνατότητα επέκτασης στους 64. 2 προγραμματιζόμενες έξοδοι (PGM) με δυνατότητα επέκτασης στις 18. Διαθέτει ενσωματωμένο κωδικοποιητή, που μπορεί να συνδεθεί με 2 διαφορετικά κέντρα λήψης σηµάτων και τηλεφωνητή δύο καναλιών (με την προσθήκη της πλακέτας VSM-02). 97 κωδικοί χρήστη 4~6 ψηφίων. Λειτουργία chime σε κάθε ζώνη. Μνήμη 300 συμβάντων. Ενσωματωμένο switching τροφοδοτικό 2,4Α. Δέχεται μπαταρία 12V/7Ah για αυτονομία και μπαταρία CR-2032A για την αδιάλειπτη λειτουργία του ενσωματωμένου ρολογιού του πίνακα, στην περίπτωση που γίνει διακοπή ρεύματος και η μπαταρία του συστήματος είναι χαλασμένη.

sifma-PROTEUS-KPBΠληκτρολόγιο αφής με φωτιζόμενη LCD οθόνη και πλήκτρα, ενδείξεις στα ελληνικά, για τον προγραμματισμό και τον χειρισμό του πίνακα S-PRO 32/64/80. Διαθέτει θερμοστατη και είσοδο ζώνης NC.

 

 

sifma-PROTEUS-KPBΑναγνώστης καρτών proximity για επίτοιχη τοποθέτηση, ο οποίος συνεργάζεται με τους πίνακες S-Pro. Κατάλληλος για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο. Διαθέτει μία έξοδο PGM, η οποία μπορεί να αντιστοιχισθεί σε οποιοδήποτε PGM του πίνακα. Δυνατότητα απεικόνισης της κατάστασης των τμημάτων, με ανεξάρτητη ένδειξη, μέσω του τρίχρωμου LED, που αντιστοιχεί σε κάθε τμήμα. Δυνατότητα ταυτόχρονης όπλισης, περιμετρικής όπλισης ή αφόπλισης των τμημάτων του συστήματος. Διαθέτει Tamper στη βάση του, για την προστασία του από την αποκόλλησή του από τον τοίχο. Έτσι, σε κάθε απόπειρα δολιοφθοράς, δίνει εντολή συναγερμού στον πίνακα. Σε περίπτωση που κοπούν ή βραχυκυκλωθούν τα καλώδια που συνδέουν τον καρταναγνώστη με τον πίνακα, σηματοδοτείται απώλεια περιφερειακού. Εύκολος προγραμματισμός και αυτόματη αναγνώριση από τον πίνακα S-Pro. Σε κάθε πίνακα S-Pro μπορούν να συνδεθούν μέχρι 4 καρταναγνώστες S-Prox. Χρώμα: Μαύρο.

sigma-IXION IPGΣυσκευή επικοινωνίας TCP/IP και GPRS, που χρησιμοποιείται με τους πίνακες S-PRO και AEOLUS. Συνδέεται στο BUS του πίνακα και επικοινωνεί με το Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω GPRS ή Ethernet ή ταυτόχρονα και με τα δύο. Παρέχει την δυνατότητα χειρισμού του συναγερμού, μέσω της εφαρμογής S Mobile. Επίσης, έχει τη δυνατότητα αποστολής SMS ή e-mail (Δεν υποστηρίζει σύνδεση SSL/TLS). Δυνατότητα τηλεπρογραμματισμού του πίνακα S-PRO και AEOLUS μέσω Internet. Format επικοινωνίας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων: SIA IP (DC-09). Κρυπτογράφηση για την ασφάλεια δεδομένων: AES-128. *Συμβατό με πίνακες S-PRO με version 5.1 και άνω.

sigma-S-CARD-01Κάρτα Προσέγγισης isocard, για τα πληκτρολόγια Sigma RF-ID και για τα YK-668 και YK-568L. Ιδιαίτερα λεπτή. Απόσταση ανίχνευσης 10cm.
Διαστάσεις: 9,5χ6,4cm.

 

sigma-S-KEYBMπρελόκ προσέγγισης για το S-Prox καιτα πληκτρολόγια Sigma RF-ID. Χρώμα: Μαύρο.

 

 

crow1Κέντρο 8 ζωνών CROW + πληκτρολόγιο με οθόνη LED + 2 ραντάρ IR + ενσωματωμένο τηλεφωνητή + 5 μαγνητικές επαφές + 2 μπαταρίες 7Ah μολύβδου + εξωτερική φαροσειρήνα 120 db + εσωτερική σειρήνα.

 

 

runner-blue-setΚέντρο 8 ζωνών CROW + πληκτρολόγιο με οθόνη LCD + 4 ραντάρ ΡIR με ανοχή στα μικρά ζώα + ενσωματωμένο τηλεφωνητή με φωνητικά μηνύματα + 5 μαγνητικές επαφές + 2 μπαταρίες 7Ah μολύβδου + εξωτερική φαροσειρήνα 120 db + εσωτερική σειρήνα.

 

 

συστήματα ασφαλείαςΚέντρο 8 ζωνών UNIVEL + πληκτρολόγιο με οθόνη LCD και ταυτότητα προσέγγισης + 3 ραντάρ ΡIR με ανοχή στα μικρά ζώα  + 5 μαγνητικές επαφές + 2 μπαταρίες 7Ah μολύβδου + εξωτερική φαροσειρήνα 125 db + εσωτερική σειρήνα.

 

 

65EN-setΚέντρο 8 ζωνών επεκτάσιμο σε 40 UNIVEL + 2 πληκτρολόγια με οθόνη LCD και ταυτότητα προσέγγισης + 8 ραντάρ ΡIR/μικροκυματικά + 10 μαγνητικές επαφές + τηλεφωνητή + 2 μπαταρίες 7Ah μολύβδου + εξωτερική φαροσειρήνα 125 db INOX + εσωτερική σειρήνα.