Έντυπα

legrand-logo

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

VL_VA_netatmo.jpg Celiane_netatmo.jpg VL_VA_pinakas.jpg timoNETATMO_09_18.jpg
Valena Life / Allure with Netatmo Celiane with Netatmo Πίνακας επιλογής Τιμοκατάλογος Valena Life / Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo

Guide__Valena.jpg      
Τεχνικός Οδηγός Valena Life / Allure with Netatmo και Celiane with Netatmo      

ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

timokatal_CELIANE_02_18.jpg Celiane_B2B_2016.jpg timokatal_VALENA_LIFE_02_18.jpg timokatal_VALENA_ALLURE_02_18.jpg
Τιμοκατάλογος Celiane Κατάλογος Celiane Τιμοκατάλογος Valena Life Τιμοκατάλογος Valena Allure

B2B_Valena_Life_Allure.jpg tarifAXOLUTE_02_18.jpg AXOLUTE_catal_2018.jpg AXOLUTE_idioti.jpg
Κατάλογος Valena Life / Allure Τιμοκατάλογος Axolute Κατάλογος Axolute Έντυπο Axolute

timokatal_LIVINGLIGHT_02_18.jpg catalLIVINGLIGHT_2017.jpg LL_B2C.jpg AIR.jpg
Τιμοκατάλογος Livinglight Κατάλογος Livinglight Έντυπο Livinglight Πλαίσια Air

Galea_02_18.jpg timokatal_VALENA_02_18.jpg timokatal_MOSAIC_02_18.jpg NILOE_2015.jpg
Τιμοκατάλογος Galea Life Τιμοκατάλογος Valena Τιμοκατάλογος Mosaic Τιμοκατάλογος Niloe

ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Smarhter.jpg      
Θερμοστάτης Smarther      

 

abb-logo

abb-ilektrologiko-yliko abb-alpha abb-basic55-bseline abb-basic55-trendline
Τιμοκατάλογος Ηλεκτρολογικού υλικού Τιμοκατάλογος ΔΦBasic55 Τιμοκατάλογος ΔΦ Future-Solo-Accent Τιμοκατάλογος ΔΦ Impulse-Pure-Carat-Alpha

abb-implus abb-pure    
Τιμοκατάλογος ΔΦ Mylos Τιμοκατάλογος ΔΦ Chiara    

 

hager-logo

hager-systimata-oilektrologikon-egkatastaseon hager-berker-diakoptiko-yliko hager-berker-diakoptiko-yliko  
Οδηγός Επιλογής Διακοπτών 2018 Γενικός Τιμοκατάλογος Hager 2018 Τιμοκατάλογος Λιανικής Διακοπτών 2018  

 

schneider-logo

hager-systimata-oilektrologikon-egkatastaseon      
KNX
Κατάλογος 2018
     

 

olympia-electronics-logo

olympia-electronics-systimata-asfaleias      
Κατάλογος 2016-2017      

 

dei-logo

Ηλεκτρονικός λογαριασμός Δ.Ε.Η.

dei-e-billΤώρα, με τη νέα υπηρεσία e-bill της ΔΕΗ, έχετε άμεση πρόσβαση στούς λογαριασμούς σας οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε στιγμή. Εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια, 24 ώρες το 24ωρο. Με τη νέα υπηρεσία e-bill της ΔΕΗ σας δίνεται η δυνατότητα:

  • να έχετε στη διάθεση σας τους λογαριασμούς σας άμεσα
  • να τυπώσετε αντίγραφά τους
  • να τους αρχειοθετείτε ηλεκτρονικά στον υπολογιστή σας
  • να έχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς όλων των ακινήτων σας! (οικία, εξοχικό, επιχείρηση κλπ)

Δείτε την υπηρεσία e-bill, εδώ.

ΥΔΕ και συνοδευτικά έντυπα
Έντυπο Λογαριασμού

dei-entypo-logariasmoy

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΕΔΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

1. Διεύθυνση Καταστήματος ΔΕΗ στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ακίνητό σας

2. Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Πληροφορίες: για παροχή πληροφοριών σχετικά με το λογαριασμό σας
Βλάβες: για προβλήματα ηλεκτροδότησης (βλάβες)
Καταμέτρηση: για θέματα καταμέτρησης της παροχής σας.

3. Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής: Είναι απαραίτητος για την εξόφληση του λογαριασμού μέσω των τραπεζικών ΑΤΜ, phone-banking και e-banking.

4. Συνολικό ποσό πληρωμής: Το άθροισμα όλων των χρεώσεων που γίνονται μέσω του λογαριασμού ρεύματος, καθώς επίσης τυχόν ανεξόφλητο προηγούμενο ποσό.

5. Είδος χορηγούμενου τιμολογίου (π.χ. Γ1-Οικιακό χωρίς Χρονοχρέωση, Γ1Ν-Οικιακό με Χρονοχρέωση, Γ21-Γενικό Ενεργειακό/Εμπορικό κλπ) σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχετε υπογράψει. Τα τιμολόγια της ΔΕΗ είναι διαθέσιμα στην κατηγορία «Τιμολόγια».

6. Περίοδος κατανάλωσης για την οποία χρεώνεστε στον παρόντα λογαριασμό. Από κάτω εμφανίζεται ο ακριβής αριθμός ημερών της περιόδου κατανάλωσης.

7. Το σύνολο της ενέργειας που καταναλώθηκε τη συγκεκριμένη περίοδο κατανάλωσης.

8. Αύξων αριθμός (α/α) λογαριασμού και ημερομηνία έκδοσής του. Αποτελούν στοιχεία φορολογικού παραστατικού.

9. Το ποσό της προκαταβολής που έχετε καταβάλει κατά την υπογραφή του συμβολαίου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το οποίο υπολογίζεται με βάση τα τετραγωνικά του ακινήτου όταν πρόκειται για μονοφασική παροχή ή με βάση τη Συμφωνημένη Ισχύ όταν πρόκειται για τριφασική παροχή.

Η προκαταβολή καταβάλλεται για κάλυψη μέρους της αξίας του ρεύματος που πωλείται στον πελάτη και που για λόγους τεχνικούς, όπως η λήψη ενδείξεων, η έκδοση και επίδοση λογαριασμών, η προθεσμία εξόφλησης κλπ, εισπράττεται πολύ αργότερα από τη χρονική περίοδο που πραγματικά καταναλώνεται. Το ποσό της προκαταβολής έναντι κατανάλωσης επιδιώκεται να είναι περίπου ίσο με την αξία του ρεύματος που πιθανολογείται ότι θα καταναλώνει ο πελάτης μεταξύ δύο διαδοχικών λογαριασμών.

Το ποσό της προκαταβολής, σας επιστρέφεται άτοκα (συμψηφίζεται) στον τελικό λογαριασμό που λαμβάνετε όταν διακόψετε το συμβόλαιο προμήθειας ρεύματος με τη ΔΕΗ.

10. Είδος λογαριασμού:

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ: λογαριασμός που περιλαμβάνει την αξία της κατανάλωσης όλης της περιόδου κατανάλωσης που καταμετρήθηκε (4μήνου ή μηνός), μειωμένη κατά το ποσό που ήδη χρεώθηκε στον ενδιάμεσο ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμό, για ΑΞΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ.
ΕΝΑΝΤΙ: λογαριασμός που υπολογίζεται με βάση ιστορικά στοιχεία του πελάτη, όπως καταναλώσεις αντίστοιχης χρονικής περιόδου προηγούμενου έτους και την εικόνα των καταναλώσεων του τρέχοντος έτους.

11. Ονοματεπώνυμο συμβαλλόμενου πελάτη και διεύθυνση στην οποία αποστέλλονται οι λογαριασμοί. Σε περίπτωση που κάνετε εσείς χρήση του υπόψη ακινήτου, αλλά ο λογαριασμός ρεύματος δεν είναι στο όνομά σας, μπορείτε εύκολα με την προσκόμιση της ταυτότητά σας να υπογράψετε νέο συμβόλαιο στο όνομά σας σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία «Αλλαγή Ονόματος/Επωνυμίας στο λογαριασμό».

12. Διεύθυνση του ακινήτου που ηλεκτροδοτείται από τη συγκεκριμένη παροχή.

13. Ο αριθμός παροχής είναι μοναδικός για κάθε ακίνητο. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, σε κάθε επικοινωνία με τη ΔΕΗ θα πρέπει να γνωρίζετε τον Αριθμό Παροχής που αναφέρεστε.

14. Απεικονίζονται συνοπτικά όλες οι χρεώσεις του λογαριασμού σας.

15. Στο πεδίο αυτό γίνεται ο υπολογισμός της χρέωσης του ηλεκτρικού ρεύματος βάσει της καταναλωθείσας ενέργειας και του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, περιλαμβάνει δηλαδή το κόστος και τις λοιπές δαπάνες για την παραγωγή και την προμήθεια της ηλεκτρικής ενέργειας στους πελάτες. Η τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται στον Εκκαθαριστικό λογαριασμό, γι’ αυτό στον Έναντι λογαριασμό, το υπόψη πεδίο είναι κενό. Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο τιμολόγησης και τα τιμολόγια της ΔΕΗ, μπορείτε να ανατρέξετε στην κατηγορία «Τιμολόγια».

16. Ανάλυση των χρεώσεων που εφαρμόζονται σε όλους τους πελάτες που κάνουν χρήση του Ελληνικού Ηλεκτρικού Συστήματος, ανεξαρτήτως του προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν επιλέξει (ρυθμιζόμενες χρεώσεις τιμολογίου). Οι χρεώσεις αυτές αφορούν: α) στη χρήση του Δικτύου Μεταφοράς & Διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, β) στις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) και γ) στο ειδικό τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ), που προορίζεται για την ανάπτυξη της πράσινης ενέργειας. Η ανάλυση αυτών των χρεώσεων εμφανίζεται μόνο στους Εκκαθαριστικούς λογαριασμούς και όχι στους Έναντι.

17. Στο πεδίο αυτό εμφανίζεται το ποσό του Έναντι που χρεώθηκε/πιστώθηκε:

18. Εμφανίζονται όλες οι λοιπές χρεοπιστώσεις που αφορούν Α) στο ηλεκτρικό ρεύμα, πέραν της τιμολόγησης της καταναλωθείσας ενέργειας, των ρυθμιζόμενων χρεώσεων και της χρέωσης του Έναντι ποσού, και Β) στις χρεώσεις που αποδίδονται στο κράτος, όπως:

Α) ΧΡΕΟΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

α) χρεοπιστώσεις από πώληση παραγόμενης ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα
β) ποσά στρογγυλοποιήσεων
γ) χρεώσεις εργασιών Δικτύου (πχ. Έλεγχος μετρητή, μετατόπιση παροχής, τήξη ασφαλειών, κ.α.)

Β) ΧΡΕΟΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

α) «ΕΦΚ (Ν.3336/05)»: Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης τον οποίο συνεισπράττει η ΔΕΗ με τους λογαριασμούς ρεύματος και αποδίδει στο Κράτος. Τον ΕΦΚ χρεώνονται όλοι οι καταναλωτές ανεξαρτήτως του Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχουν επιλέξει. Ο ΕΦΚ χρεώνεται μόνο στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς και υπολογίζεται επί της κατανάλωσης
β) «ΕΙΔ. ΤΕΛΟΣ 5‰ (Ν.2093/92)»: Ειδικό Τέλος 5‰, το οποίο συνεισπράττει η ΔΕΗ με τους λογαριασμούς ρεύματος και αποδίδει στο Κράτος. Η χρέωση για ΕΙΔ. ΤΕΛΟΣ 5‰ υπολογίζεται επί της αξίας του καταναλισκόμενου ρεύματος προσαυξημένης με τη χρέωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

19. Τελικό ποσό με ΦΠΑ που πληρώνετε για το ηλεκτρικό ρεύμα. Σημειώνεται ότι ο ΦΠΑ χρεώνεται για τον ΕΦΚ. Δεν χρεώνεται ΦΠΑ για το ΕΙΔ.ΤΕΛΟΣ 5‰ και τις στρογγυλοποιήσεις.

20. Χρεώσεις υπέρ τρίτων (ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ). Τα υπέρ Δήμου ποσά υπολογίζονται σε κάθε λογαριασμό ανεξαρτήτως εάν είναι Έναντι ή Εκκαθαριστικός.

Ο υπολογισμός γίνεται ως ακολούθως:

α) Για ΔΤ, ΔΦ:
(τ.μ. ακινήτου) Χ (συντελεστή Δ.Τ ή Δ.Φ.) Χ (ημέρες έκδοσης λογ/σμού)
365 ημέρες
β) Για ΤΑΠ:
(τ.μ. ακινήτου) Χ (τιμή ζώνης) Χ (παλαιότητα) Χ (συντ. ΤΑΠ) Χ (ημέρες έκδοσης λογ/σμού)
365 ημέρες
γ) Συντελεστής Μετασχηματισμού: Είναι ο συντελεστής με τον οποίο πολλαπλασιάζεται η κατανάλωση που κατέγραψε ο μετρητής σας, προκειμένου να υπολογιστεί η πραγματική κατανάλωσή σας. Αν για παράδειγμα ο συντελεστής αυτός είναι 40 και η καταγεγραμμένη κατανάλωση 100, αυτό σημαίνει ότι στο διάστημα που αφορά ο λογαριασμός καταναλώθηκαν 4.000 kWh (=40X100). Αφορά στις παροχές με συμφωνημένη ισχύ μεγαλύτερη από 85 kVA.
δ) Συντελεστής ισχύος (συνφ): Υπολογίζεται σε ορισμένες κατηγορίες πελατών με μεγάλη συμφωνημένη ισχύ και υπολογίζεται από τις καταναλώσεις ενεργού και αέργου ενέργειας. Για τους υπόλοιπους πελάτες ο συντελεστής ισχύος λαμβάνεται ίσος με τη μονάδα (συνφ=1)
ε) Χρεωστέα Ζήτηση (KW): Υπολογίζεται στις παροχές ισχύος μεγαλύτερης των 35 kVA και δηλώνει το μέγιστο της ζητούμενης ισχύος στην περίοδο που αφορά ο λογαριασμός.

#geo-main
{
  background: #404040;
  background: linear-gradient(top, #1F1F1F 0, #5E5E5E 250px) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #1F1F1F 0, #5E5E5E 250px) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #1F1F1F 0, #5E5E5E 250px) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #1F1F1F 0, #5E5E5E 250px) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #1F1F1F 0, #5E5E5E 250px) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #1F1F1F 0, #5E5E5E 250px) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #1F1F1F 0, #5E5E5E 250px) no-repeat;
  background-attachment: fixed !important;
  margin: 0 auto;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  position: relative;
  width: 100%;
  min-height: 100%;
  left: 0;
  top: 0;
  cursor: default;
  overflow: hidden;
}

table, ul.geo-hmenu
{
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
}

h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, a, ul, ol, li
{
  margin: 0;
  padding: 0;
}

.geo-button
{
  border: 0;
  border-collapse: separate;
  -webkit-background-origin: border !important;
  -moz-background-origin: border !important;
  background-origin: border-box !important;
  background: #2D3A3E;
  background: linear-gradient(top, #3E5056 0, #1C2426 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #3E5056 0, #1C2426 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #3E5056 0, #1C2426 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #3E5056 0, #1C2426 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #3E5056 0, #1C2426 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #3E5056 0, #1C2426 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #3E5056 0, #1C2426 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  padding: 0 8px;
  margin: 0 auto;
  height: 28px;
}

.geo-postcontent, .geo-postheadericons, .geo-postfootericons, .geo-blockcontent, ul.geo-vmenu a
{
  text-align: left;
}

.geo-postcontent, .geo-postcontent li, .geo-postcontent table, .geo-postcontent a, .geo-postcontent a:link, .geo-postcontent a:visited, .geo-postcontent a.visited, .geo-postcontent a:hover, .geo-postcontent a.hovered
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  line-height: 175%;
}

.geo-postcontent p
{
  margin: 13px 0;
}

.geo-postcontent h1, .geo-postcontent h1 a, .geo-postcontent h1 a:link, .geo-postcontent h1 a:visited, .geo-postcontent h1 a:hover, .geo-postcontent h2, .geo-postcontent h2 a, .geo-postcontent h2 a:link, .geo-postcontent h2 a:visited, .geo-postcontent h2 a:hover, .geo-postcontent h3, .geo-postcontent h3 a, .geo-postcontent h3 a:link, .geo-postcontent h3 a:visited, .geo-postcontent h3 a:hover, .geo-postcontent h4, .geo-postcontent h4 a, .geo-postcontent h4 a:link, .geo-postcontent h4 a:visited, .geo-postcontent h4 a:hover, .geo-postcontent h5, .geo-postcontent h5 a, .geo-postcontent h5 a:link, .geo-postcontent h5 a:visited, .geo-postcontent h5 a:hover, .geo-postcontent h6, .geo-postcontent h6 a, .geo-postcontent h6 a:link, .geo-postcontent h6 a:visited, .geo-postcontent h6 a:hover, .geo-blockheader .t, .geo-blockheader .t a, .geo-blockheader .t a:link, .geo-blockheader .t a:visited, .geo-blockheader .t a:hover, .geo-vmenublockheader .t, .geo-vmenublockheader .t a, .geo-vmenublockheader .t a:link, .geo-vmenublockheader .t a:visited, .geo-vmenublockheader .t a:hover, .geo-headline, .geo-headline a, .geo-headline a:link, .geo-headline a:visited, .geo-headline a:hover, .geo-slogan, .geo-slogan a, .geo-slogan a:link, .geo-slogan a:visited, .geo-slogan a:hover, .geo-postheader, .geo-postheader a, .geo-postheader a:link, .geo-postheader a:visited, .geo-postheader a:hover
{
  font-size: 22px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  line-height: 120%;
}

.geo-postcontent a, .geo-postcontent a:link
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
  color: #139FB4;
}

.geo-postcontent a:visited, .geo-postcontent a.visited
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
  color: #139FB4;
}

.geo-postcontent  a:hover, .geo-postcontent a.hover
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: underline;
  color: #139FB4;
}

.geo-postcontent h1
{
  color: #139FB4;
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 22px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-blockcontent h1
{
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 22px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h1 a, .geo-postcontent h1 a:link, .geo-postcontent h1 a:hover, .geo-postcontent h1 a:visited, .geo-blockcontent h1 a, .geo-blockcontent h1 a:link, .geo-blockcontent h1 a:hover, .geo-blockcontent h1 a:visited
{
  font-size: 22px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h2
{
  color: #139FB4;
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 20px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-blockcontent h2
{
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 20px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h2 a, .geo-postcontent h2 a:link, .geo-postcontent h2 a:hover, .geo-postcontent h2 a:visited, .geo-blockcontent h2 a, .geo-blockcontent h2 a:link, .geo-blockcontent h2 a:hover, .geo-blockcontent h2 a:visited
{
  font-size: 20px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h3
{
  color: #139FB4;
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 18px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-blockcontent h3
{
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 18px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h3 a, .geo-postcontent h3 a:link, .geo-postcontent h3 a:hover, .geo-postcontent h3 a:visited, .geo-blockcontent h3 a, .geo-blockcontent h3 a:link, .geo-blockcontent h3 a:hover, .geo-blockcontent h3 a:visited
{
  font-size: 18px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h4
{
  color: #139FB4;
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 16px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-blockcontent h4
{
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 16px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h4 a, .geo-postcontent h4 a:link, .geo-postcontent h4 a:hover, .geo-postcontent h4 a:visited, .geo-blockcontent h4 a, .geo-blockcontent h4 a:link, .geo-blockcontent h4 a:hover, .geo-blockcontent h4 a:visited
{
  font-size: 16px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h5
{
  color: #139FB4;
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 14px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-blockcontent h5
{
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 14px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h5 a, .geo-postcontent h5 a:link, .geo-postcontent h5 a:hover, .geo-postcontent h5 a:visited, .geo-blockcontent h5 a, .geo-blockcontent h5 a:link, .geo-blockcontent h5 a:hover, .geo-blockcontent h5 a:visited
{
  font-size: 14px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h6
{
  color: #139FB4;
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-blockcontent h6
{
  margin: 10px 0 0;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

.geo-postcontent h6 a, .geo-postcontent h6 a:link, .geo-postcontent h6 a:hover, .geo-postcontent h6 a:visited, .geo-blockcontent h6 a, .geo-blockcontent h6 a:link, .geo-blockcontent h6 a:hover, .geo-blockcontent h6 a:visited
{
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
}

header, footer, article, nav, #geo-hmenu-bg, .geo-sheet, .geo-hmenu a, .geo-vmenu a, .geo-slidenavigator > a, .geo-checkbox:before, .geo-radiobutton:before
{
  -webkit-background-origin: border !important;
  -moz-background-origin: border !important;
  background-origin: border-box !important;
}

header, footer, article, nav, #geo-hmenu-bg, .geo-sheet, .geo-slidenavigator > a, .geo-checkbox:before, .geo-radiobutton:before
{
  display: block;
  -webkit-box-sizing: border-box;
  -moz-box-sizing: border-box;
  box-sizing: border-box;
}

ul
{
  list-style-type: none;
}

ol
{
  list-style-position: inside;
}

html, body
{
  height: 100%;
}

body
{
  padding: 0;
  margin: 0;
  min-width: 900px;
  color: #061218;
}

.clearfix:before, .clearfix:after
{
  content: "";
  display: table;
}

.clearfix:after
{
  clear: both;
}

.cleared
{
  font: 0/0 serif;
  clear: both;
}

form
{
  padding: 0 !important;
  margin: 0 !important;
}

table.position
{
  position: relative;
  width: 100%;
  table-layout: fixed;
}

li h1, .geo-postcontent li h1, .geo-blockcontent li h1
{
  margin: 1px;
}

li h2, .geo-postcontent li h2, .geo-blockcontent li h2
{
  margin: 1px;
}

li h3, .geo-postcontent li h3, .geo-blockcontent li h3
{
  margin: 1px;
}

li h4, .geo-postcontent li h4, .geo-blockcontent li h4
{
  margin: 1px;
}

li h5, .geo-postcontent li h5, .geo-blockcontent li h5
{
  margin: 1px;
}

li h6, .geo-postcontent li h6, .geo-blockcontent li h6
{
  margin: 1px;
}

li p, .geo-postcontent li p, .geo-blockcontent li p
{
  margin: 1px;
}

.geo-shapes
{
  position: absolute;
  top: 0;
  right: 0;
  bottom: 0;
  left: 0;
  overflow: hidden;
  z-index: 0;
}

.geo-slider-inner
{
  position: relative;
  overflow: hidden;
  width: 100%;
  height: 100%;
}

.geo-slidenavigator > a
{
  display: inline-block;
  vertical-align: middle;
  outline-style: none;
  font-size: 1px;
}

.geo-slidenavigator > a:last-child
{
  margin-right: 0 !important;
}

.geo-header
{
  margin: 10px auto 0;
  position: relative;
  height: 120px;
  background-image: url('../images/header.png');
  background-position: center top;
  background-repeat: no-repeat;
}

.responsive .geo-header
{
  background-image: url('../images/header.png');
  background-position: center center;
}

.geo-header-inner
{
  position: relative;
  width: 900px;
  z-index: auto !important;
  margin: 0 auto;
}

.geo-header>div.geo-nostyle, .geo-header>div.geo-block, .geo-header>div.geo-post
{
  position: absolute;
  z-index: 101;
}

.geo-nav
{
  background: #000000;
  background: linear-gradient(top, rgba(43, 56, 59, 0.8) 0, rgba(4, 6, 6, 0.8) 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(43, 56, 59, 0.8) 0, rgba(4, 6, 6, 0.8) 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, rgba(43, 56, 59, 0.8) 0, rgba(4, 6, 6, 0.8) 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, rgba(43, 56, 59, 0.8) 0, rgba(4, 6, 6, 0.8) 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, rgba(43, 56, 59, 0.8) 0, rgba(4, 6, 6, 0.8) 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, rgba(43, 56, 59, 0.8) 0, rgba(4, 6, 6, 0.8) 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, rgba(43, 56, 59, 0.8) 0, rgba(4, 6, 6, 0.8) 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 5px;
  -moz-border-radius: 5px;
  border-radius: 5px;
  -webkit-box-shadow: 0 0 5px 3px rgba(0, 0, 0, 0.16);
  -moz-box-shadow: 0 0 5px 3px rgba(0, 0, 0, 0.16);
  box-shadow: 0 0 5px 3px rgba(0, 0, 0, 0.16);
  border: 1px solid #139FB4;
  padding: 10px 0;
  margin: 0 auto;
  position: relative;
  z-index: 100;
  font-size: 0;
  text-align: left;
}

ul.geo-hmenu a, ul.geo-hmenu a:link, ul.geo-hmenu a:visited, ul.geo-hmenu a:hover
{
  outline: none;
  position: relative;
  z-index: 11;
}

ul.geo-hmenu, ul.geo-hmenu ul
{
  display: block;
  margin: 0;
  padding: 0;
  border: 0;
  list-style-type: none;
}

ul.geo-hmenu li
{
  position: relative;
  z-index: 5;
  display: block;
  float: left;
  background: none;
  margin: 0;
  padding: 0;
  border: 0;
}

ul.geo-hmenu li:hover
{
  z-index: 10000;
  white-space: normal;
}

ul.geo-hmenu:after, ul.geo-hmenu ul:after
{
  content: ".";
  height: 0;
  display: block;
  visibility: hidden;
  overflow: hidden;
  clear: both;
}

ul.geo-hmenu, ul.geo-hmenu ul
{
  min-height: 0;
}

ul.geo-hmenu
{
  display: inline-block;
  vertical-align: middle;
  padding-left: 5px;
  padding-right: 5px;
  -webkit-box-sizing: border-box;
  -moz-box-sizing: border-box;
  box-sizing: border-box;
}

.geo-nav:before
{
  content: ' ';
}

.desktop-nav.geo-nav
{
  width: 900px;
  padding-left: 0;
  padding-right: 0;
}

.geo-hmenu-extra1
{
  position: relative;
  display: block;
  float: left;
  width: auto;
  height: auto;
  background-position: center;
}

.geo-hmenu-extra2
{
  position: relative;
  display: block;
  float: right;
  width: auto;
  height: auto;
  background-position: center;
}

.geo-hmenu
{
  float: left;
}

.geo-menuitemcontainer
{
  margin: 0 auto;
}

ul.geo-hmenu>li
{
  margin-left: 5px;
}

ul.geo-hmenu>li:first-child
{
  margin-left: 2px;
}

ul.geo-hmenu>li:last-child, ul.geo-hmenu>li.last-child
{
  margin-right: 2px;
}

ul.geo-hmenu>li>a
{
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  padding: 0 8px;
  margin: 0 auto;
  position: relative;
  display: block;
  height: 29px;
  cursor: pointer;
  text-decoration: none;
  color: #139FB4;
  line-height: 29px;
  text-align: center;
}

.geo-hmenu a, .geo-hmenu a:link, .geo-hmenu a:visited, .geo-hmenu a.active, .geo-hmenu a:hover
{
  font-size: 14px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  text-decoration: none;
  text-align: left;
}

ul.geo-hmenu>li>a.active
{
  background: #139FB4;
  background: linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  padding: 0 8px;
  margin: 0 auto;
  color: #000000;
  text-decoration: none;
}

ul.geo-hmenu>li>a:visited, ul.geo-hmenu>li>a:hover, ul.geo-hmenu>li:hover>a
{
  text-decoration: none;
}

ul.geo-hmenu>li>a:hover, .desktop ul.geo-hmenu>li:hover>a
{
  background: #139FB4;
  background: linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #17BFD9 0, #108294 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  padding: 0 8px;
  margin: 0 auto;
}

ul.geo-hmenu>li>a:hover, .desktop-nav ul.geo-hmenu>li:hover>a
{
  color: #DFEEF6;
  text-decoration: none;
}

ul.geo-hmenu li li a
{
  background: #1A1E1E;
  padding: 0 8px;
  margin: 0 auto;
}

ul.geo-hmenu li li
{
  float: none;
  width: auto;
  margin-top: 0;
  margin-bottom: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu li li ul>li:first-child
{
  margin-top: 0;
}

ul.geo-hmenu li li ul>li:last-child
{
  margin-bottom: 0;
}

.geo-hmenu ul a
{
  display: block;
  white-space: nowrap;
  height: 32px;
  min-width: 7em;
  border: 0 solid transparent;
  text-align: left;
  line-height: 32px;
  color: #C1CED2;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
  margin: 0;
}

.geo-hmenu ul a:link, .geo-hmenu ul a:visited, .geo-hmenu ul a.active, .geo-hmenu ul a:hover
{
  text-align: left;
  line-height: 32px;
  color: #C1CED2;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
  margin: 0;
}

ul.geo-hmenu ul li a:hover, .desktop ul.geo-hmenu ul li:hover>a
{
  background: #139FB4;
  margin: 0 auto;
}

.geo-hmenu ul a:hover
{
  text-decoration: none;
}

.geo-hmenu ul li a:hover
{
  color: #000000;
}

.desktop-nav .geo-hmenu ul li:hover>a
{
  color: #000000;
}

ul.geo-hmenu ul:before
{
  background: #139FB4;
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  border: 1px solid #139FB4;
  margin: 0 auto;
  display: block;
  position: absolute;
  content: ' ';
  z-index: 1;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu li:hover>ul
{
  visibility: visible;
  top: 100%;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu li li:hover>ul
{
  top: 0;
  left: 100%;
}

ul.geo-hmenu ul
{
  visibility: hidden;
  position: absolute;
  z-index: 10;
  left: 0;
  top: 0;
  background-image: url('../images/spacer.gif');
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li>ul
{
  padding: 11px 31px 31px 31px;
  margin: -10px 0 0 -30px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu ul ul
{
  padding: 31px 31px 31px 13px;
  margin: -31px 0 0 -10px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu ul.geo-hmenu-left-to-right
{
  right: auto;
  left: 0;
  margin: -10px 0 0 -30px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu ul.geo-hmenu-right-to-left
{
  left: auto;
  right: 0;
  margin: -10px -30px 0 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu li li:hover>ul.geo-hmenu-left-to-right
{
  right: auto;
  left: 100%;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu li li:hover>ul.geo-hmenu-right-to-left
{
  left: auto;
  right: 100%;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu ul ul.geo-hmenu-left-to-right
{
  right: auto;
  left: 0;
  padding: 31px 31px 31px 13px;
  margin: -31px 0 0 -10px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu ul ul.geo-hmenu-right-to-left
{
  left: auto;
  right: 0;
  padding: 31px 13px 31px 31px;
  margin: -31px -10px 0 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu li ul>li:first-child
{
  margin-top: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu li ul>li:last-child
{
  margin-bottom: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu ul ul:before
{
  border-radius: 4px;
  top: 30px;
  bottom: 30px;
  right: 30px;
  left: 12px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li>ul:before
{
  top: 10px;
  right: 30px;
  bottom: 30px;
  left: 30px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li>ul.geo-hmenu-left-to-right:before
{
  right: 30px;
  left: 30px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li>ul.geo-hmenu-right-to-left:before
{
  right: 30px;
  left: 30px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu ul ul.geo-hmenu-left-to-right:before
{
  right: 30px;
  left: 12px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu ul ul.geo-hmenu-right-to-left:before
{
  right: 12px;
  left: 30px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext>a
{
  white-space: nowrap;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext>a:hover, .desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>a, .desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>a.active
{
  background: none;
  padding: 0 8px 0 8px;
  margin: -0 -0 0 -0;
  overflow: hidden;
  position: relative;
  border: none;
  border-radius: 0;
  box-shadow: none;
  color: #E7ECEE;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext>a:hover:before, .desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>a:before, .desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>a.active:before
{
  position: absolute;
  content: ' ';
  top: 0;
  right: 0;
  left: 0;
  bottom: -1px;
  background-color: #139FB4;
  border: 1px Solid #139FB4;
  border-top-left-radius: 4px;
  border-top-right-radius: 4px;
  box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.8);
  z-index: -1;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>ul
{
  padding-top: 0;
  margin-top: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>ul:before
{
  top: -1px;
  clip: rect(6px, auto, auto, auto);
  border-top-left-radius: 0;
  border-top-right-radius: 0;
  box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.8);
}

ul.geo-hmenu>li.ext>.ext-r, ul.geo-hmenu>li.ext>.ext-l, ul.geo-hmenu>li.ext>.ext-m, ul.geo-hmenu>li.ext>.ext-off
{
  display: none;
  z-index: 12;
  -webkit-box-sizing: border-box;
  -moz-box-sizing: border-box;
  box-sizing: border-box;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext>ul
{
  z-index: 13;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-r:hover>.ext-r, .desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-l:hover>.ext-l
{
  position: absolute;
  display: block;
  overflow: hidden;
  height: 6px;
  top: 100%;
  padding-top: 1px;
  margin-top: -1px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>.ext-r:before, .desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>.ext-l:before
{
  position: absolute;
  content: ' ';
  top: 0;
  bottom: -1px;
  background-color: #139FB4;
  border: 1px Solid #139FB4;
  box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.8);
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-r:hover>.ext-r
{
  left: 100%;
  right: auto;
  padding-left: 0;
  margin-left: 0;
  padding-right: 1px;
  margin-right: -1px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-r:hover>.ext-r:before
{
  right: 0;
  left: -1px;
  border-top-left-radius: 0;
  border-top-right-radius: 4px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-l:hover>.ext-l
{
  right: 100%;
  left: auto;
  padding-right: 0;
  margin-right: 0;
  padding-left: 1px;
  margin-left: -1px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-l:hover>.ext-l:before
{
  right: -1px;
  left: 0;
  border-top-right-radius: 0;
  border-top-left-radius: 4px;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>.ext-m, .desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>.ext-off
{
  position: absolute;
  display: block;
  overflow: hidden;
  height: 5px;
  top: 100%;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-r:hover>.ext-m
{
  left: -0;
  right: 0;
  padding-right: 0;
  padding-left: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>.ext-off
{
  left: -0;
  right: -0;
  padding-left: 0;
  padding-right: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-l:hover>.ext-m
{
  right: -0;
  left: 0;
  padding-left: 0;
  padding-right: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-l.ext-r:hover>.ext-m
{
  right: -0;
  left: -0;
  padding-left: 0;
  padding-right: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>.ext-m:before, .desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext:hover>.ext-off:before
{
  position: absolute;
  content: ' ';
  top: -1px;
  bottom: -1px;
  background-color: #139FB4;
  border: 1px Solid #139FB4;
  box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, 0.8);
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-r:hover>.ext-m:before
{
  right: -1px;
  left: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-l:hover>.ext-m:before
{
  left: -1px;
  right: 0;
}

.desktop-nav ul.geo-hmenu>li.ext.ext-l.ext-r:hover>.ext-m:before
{
  left: -1px;
  right: -1px;
}

.geo-sheet
{
  background: #2D3A3E;
  -webkit-border-radius: 5px;
  -moz-border-radius: 5px;
  border-radius: 5px;
  -webkit-box-shadow: 0 0 5px 3px rgba(0, 0, 0, 0.2);
  -moz-box-shadow: 0 0 5px 3px rgba(0, 0, 0, 0.2);
  box-shadow: 0 0 5px 3px rgba(0, 0, 0, 0.2);
  border: 1px solid #139FB4;
  margin: 10px auto 0;
  position: relative;
  cursor: auto;
  width: 900px;
  z-index: auto !important;
}

.geo-layout-wrapper
{
  position: relative;
  margin: 0 auto 0 auto;
  z-index: auto !important;
}

.geo-content-layout
{
  display: table;
  width: 100%;
  table-layout: fixed;
  border-collapse: collapse;
}

.geo-content-layout-row
{
  display: table-row;
}

.geo-layout-cell
{
  display: table-cell;
  vertical-align: top;
}

.geo-vmenublock
{
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  border: 1px solid #139FB4;
  margin: 7px;
}

div.geo-vmenublock img
{
  margin: 0;
}

.geo-vmenublockcontent
{
  margin: 0 auto;
}

ul.geo-vmenu, ul.geo-vmenu ul
{
  list-style: none;
  display: block;
}

ul.geo-vmenu, ul.geo-vmenu li
{
  display: block;
  margin: 0;
  padding: 0;
  width: auto;
  line-height: 0;
}

ul.geo-vmenu
{
  margin-top: 0;
  margin-bottom: 0;
}

ul.geo-vmenu ul
{
  display: none;
  margin: 0;
  padding: 0;
  position: relative;
}

ul.geo-vmenu ul.active
{
  display: block;
}

ul.geo-vmenu>li>a
{
  padding: 0 15px;
  margin: 0 auto;
  color: #139FB4;
  min-height: 30px;
  line-height: 30px;
}

ul.geo-vmenu a
{
  display: block;
  cursor: pointer;
  z-index: 1;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  text-decoration: none;
  position: relative;
}

ul.geo-vmenu li
{
  position: relative;
}

ul.geo-vmenu>li
{
  margin-top: 0;
}

ul.geo-vmenu>li>ul
{
  padding: 0;
  margin-top: 0;
  margin-bottom: 0;
}

ul.geo-vmenu>li:first-child
{
  margin-top: 0;
}

ul.geo-vmenu>li>a:before
{
  background: url('../images/vmenuitemicon.png') no-repeat center;
  content: '.';
  text-indent: 5px;
  overflow: hidden;
  width: 5px;
  min-height: 10px;
  float: right;
}

ul.geo-vmenu>li>a.active:before
{
  background: url('../images/vmenuactiveitemicon.png') no-repeat center;
  content: '.';
  text-indent: 5px;
  overflow: hidden;
  width: 5px;
  min-height: 10px;
  float: right;
}

ul.geo-vmenu>li>a:hover:before
{
  background: url('../images/vmenuhovereditemicon.png') no-repeat center;
  content: '.';
  text-indent: 5px;
  overflow: hidden;
  width: 5px;
  min-height: 10px;
  float: right;
}

ul.geo-vmenu>li>a:hover, ul.geo-vmenu>li>a.active:hover
{
  background: #139FB4;
  background: linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  padding: 0 15px;
  margin: 0 auto;
}

ul.geo-vmenu>li>a:hover, ul.geo-vmenu>li>a.active:hover
{
  text-decoration: none;
}

ul.geo-vmenu a:hover, ul.geo-vmenu a.active:hover
{
  color: #FFFFFF;
}

ul.geo-vmenu>li>a.active:hover>span.border-top, ul.geo-vmenu>li>a.active:hover>span.border-bottom
{
  background-color: transparent;
}

ul.geo-vmenu>li>a.active
{
  background: #139FB4;
  background: linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #108294 0, #17BFD9 100%) no-repeat;
  padding: 0 15px;
  margin: 0 auto;
  text-decoration: none;
  color: #112228;
}

ul.geo-vmenu>li>ul:before
{
  margin: 0 auto;
  display: block;
  position: absolute;
  content: ' ';
  top: 0;
  right: 0;
  bottom: 0;
  left: 0;
}

ul.geo-vmenu li li a
{
  margin: 0 auto;
  position: relative;
}

ul.geo-vmenu ul li
{
  margin: 0;
  padding: 0;
}

ul.geo-vmenu li li
{
  position: relative;
  margin-top: 0;
}

ul.geo-vmenu ul a
{
  display: block;
  position: relative;
  min-height: 20px;
  overflow: visible;
  padding: 0;
  padding-left: 27px;
  padding-right: 27px;
  z-index: 0;
  line-height: 20px;
  color: #139FB4;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  text-decoration: none;
  margin-left: 0;
  margin-right: 0;
}

ul.geo-vmenu ul a:visited, ul.geo-vmenu ul a.active:hover, ul.geo-vmenu ul a:hover, ul.geo-vmenu ul a.active
{
  line-height: 20px;
  color: #139FB4;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  text-decoration: none;
  margin-left: 0;
  margin-right: 0;
}

ul.geo-vmenu ul ul a
{
  padding-left: 54px;
}

ul.geo-vmenu ul ul ul a
{
  padding-left: 81px;
}

ul.geo-vmenu ul ul ul ul a
{
  padding-left: 108px;
}

ul.geo-vmenu ul ul ul ul ul a
{
  padding-left: 135px;
}

ul.geo-vmenu ul>li>a:hover, ul.geo-vmenu ul>li>a.active:hover
{
  margin: 0 auto;
}

ul.geo-vmenu ul li a:hover, ul.geo-vmenu ul li a.active:hover
{
  text-decoration: none;
  color: #FFFFFF;
}

ul.geo-vmenu ul a:hover:after
{
  background-position: center;
}

ul.geo-vmenu ul a.active:hover:after
{
  background-position: center;
}

ul.geo-vmenu ul a.active:after
{
  background-position: bottom;
}

ul.geo-vmenu ul>li>a.active
{
  margin: 0 auto;
}

ul.geo-vmenu ul a.active, ul.geo-vmenu ul a:hover, ul.geo-vmenu ul a.active:hover
{
  text-decoration: none;
  color: #FFFFFF;
}

.geo-block
{
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  border: 1px solid #139FB4;
  margin: 7px;
}

div.geo-block img
{
  border: none;
  margin: 0;
}

.geo-blockheader
{
  padding: 10px 7px;
  margin: 0 auto;
}

.geo-blockheader .t, .geo-blockheader .t a, .geo-blockheader .t a:link, .geo-blockheader .t a:visited, .geo-blockheader .t a:hover
{
  color: #139FB4;
  font-size: 16px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: bold;
  font-style: normal;
  margin: 0 5px;
}

.geo-blockcontent
{
  padding: 7px;
  margin: 0 auto;
  color: #BBCACE;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  line-height: 175%;
}

.geo-blockcontent table, .geo-blockcontent li, .geo-blockcontent a, .geo-blockcontent a:link, .geo-blockcontent a:visited, .geo-blockcontent a:hover
{
  color: #BBCACE;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  line-height: 175%;
}

.geo-blockcontent p
{
  margin: 0 5px 13px;
}

.geo-blockcontent a, .geo-blockcontent a:link
{
  color: #139FB4;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
}

.geo-blockcontent a:visited, .geo-blockcontent a.visited
{
  color: #139FB4;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
}

.geo-blockcontent a:hover, .geo-blockcontent a.hover
{
  color: #FFFFFF;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
}

.geo-block ul>li:before
{
  content: url('../images/blockbullets.png');
  margin-right: 6px;
  bottom: 2px;
  position: relative;
  display: inline-block;
  vertical-align: middle;
  font-size: 0;
  line-height: 0;
  margin-left: -9px;
}

.opera .geo-block ul>li:before
{
  bottom: 0;
}

.geo-block li
{
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  line-height: 175%;
  color: #139FB4;
  margin: 5px 0 0 10px;
}

.geo-block ul>li, .geo-block ol
{
  padding: 0;
}

.geo-block ul>li
{
  padding-left: 9px;
}

.geo-breadcrumbs
{
  margin: 0 auto;
}

a.geo-button, a.geo-button:link, a:link.geo-button:link, body a.geo-button:link, a.geo-button:visited, body a.geo-button:visited, input.geo-button, button.geo-button
{
  text-decoration: none;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  position: relative;
  display: inline-block;
  vertical-align: middle;
  white-space: nowrap;
  text-align: center;
  color: #CDD8DB;
  margin: 0 !important;
  overflow: visible;
  cursor: pointer;
  text-indent: 0;
  line-height: 28px;
  -webkit-box-sizing: content-box;
  -moz-box-sizing: content-box;
  box-sizing: content-box;
}

.geo-button img
{
  margin: 0;
  vertical-align: middle;
}

.firefox2 .geo-button
{
  display: block;
  float: left;
}

input, select, textarea
{
  vertical-align: middle;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
}

.geo-block select
{
  width: 96%;
}

input.geo-button
{
  float: none !important;
}

.geo-button.active, .geo-button.active:hover
{
  background: #234753;
  background: linear-gradient(top, #2F606F 0, #172F36 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #2F606F 0, #172F36 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #2F606F 0, #172F36 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #2F606F 0, #172F36 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #2F606F 0, #172F36 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #2F606F 0, #172F36 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #2F606F 0, #172F36 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  padding: 0 8px;
  margin: 0 auto;
}

.geo-button.active, .geo-button.active:hover
{
  color: #BBDBED !important;
}

.geo-button.hover, .geo-button:hover
{
  background: #2F606F;
  background: linear-gradient(top, #3B798C 0, #244B56 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #3B798C 0, #244B56 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #3B798C 0, #244B56 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #3B798C 0, #244B56 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #3B798C 0, #244B56 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #3B798C 0, #244B56 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #3B798C 0, #244B56 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  padding: 0 8px;
  margin: 0 auto;
}

.geo-button.hover, .geo-button:hover
{
  color: #A2CBD8 !important;
}

input[type="text"], input[type="password"], input[type="email"], input[type="url"], textarea
{
  background: #FFFFFF;
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  border: 1px solid #A9BCC1;
  margin: 0 auto;
}

input[type="text"], input[type="password"], input[type="email"], input[type="url"], textarea
{
  width: 100%;
  padding: 4px 0;
  color: #061218 !important;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
}

input.geo-error, textarea.geo-error
{
  background: #FFFFFF;
  border: 1px solid #E2341D;
  margin: 0 auto;
}

input.geo-error, textarea.geo-error
{
  color: #113040 !important;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
}

form.geo-search input[type="text"]
{
  background: #FFFFFF;
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  -webkit-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.2);
  -moz-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.2);
  box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.2);
  margin: 0 auto;
  width: 100%;
  padding: 4px 0;
  -webkit-box-sizing: border-box;
  -moz-box-sizing: border-box;
  box-sizing: border-box;
  color: #061218 !important;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
}

form.geo-search
{
  background-image: none;
  border: 0;
  display: block;
  position: relative;
  top: 0;
  padding: 0;
  margin: 5px;
  left: 0;
  line-height: 0;
}

form.geo-search input
{
  top: 0;
  right: 0;
}

form.geo-search>input
{
  bottom: 0;
  left: 0;
  vertical-align: middle;
}

form.geo-search input[type="submit"]
{
  margin: 0 auto;
  color: #D6DFE1 !important;
  position: absolute;
  display: block;
  left: auto;
  border: none;
  background: url('../images/searchicon.png') center center no-repeat;
  width: 24px;
  height: 100%;
  padding: 0;
}

label.geo-checkbox:before
{
  background: #FFFFFF;
  background: linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 1px;
  -moz-border-radius: 1px;
  border-radius: 1px;
  -webkit-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  -moz-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  border: 1px solid #6E8D96;
  margin: 0 auto;
  width: 14px;
  height: 14px;
  display: inline-block;
  vertical-align: top;
  content: ' ';
}

label.geo-checkbox
{
  cursor: pointer;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  line-height: 14px;
  display: inline-block;
  position: relative;
}

.geo-checkbox>input[type="checkbox"]
{
  margin: 0 5px 0 0;
}

label.geo-checkbox.active:before
{
  background: #82BEDE;
  background: linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 1px;
  -moz-border-radius: 1px;
  border-radius: 1px;
  -webkit-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  -moz-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  border: 1px solid #328DBD;
  margin: 0 auto;
  width: 14px;
  height: 14px;
  display: inline-block;
}

label.geo-checkbox.hovered:before
{
  background: #BFDDEE;
  background: linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 1px;
  -moz-border-radius: 1px;
  border-radius: 1px;
  -webkit-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  -moz-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  border: 1px solid #3B798C;
  margin: 0 auto;
  width: 14px;
  height: 14px;
  display: inline-block;
}

label.geo-radiobutton:before
{
  background: #FFFFFF;
  background: linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #FFFFFF 0, #B5C5C9 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 6px;
  -moz-border-radius: 6px;
  border-radius: 6px;
  -webkit-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  -moz-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  border: 1px solid #234753;
  margin: 0 auto;
  width: 12px;
  height: 12px;
  display: inline-block;
  vertical-align: top;
  content: ' ';
}

label.geo-radiobutton
{
  cursor: pointer;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  line-height: 12px;
  display: inline-block;
  position: relative;
}

.geo-radiobutton>input[type="radio"]
{
  vertical-align: baseline;
  margin: 0 5px 0 0;
}

label.geo-radiobutton.active:before
{
  background: #82BEDE;
  background: linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #AAD3E9 0, #56A7D2 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 6px;
  -moz-border-radius: 6px;
  border-radius: 6px;
  -webkit-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  -moz-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  border: 1px solid #328DBD;
  margin: 0 auto;
  width: 12px;
  height: 12px;
  display: inline-block;
}

label.geo-radiobutton.hovered:before
{
  background: #BFDDEE;
  background: linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: -webkit-linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: -moz-linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: -o-linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: -ms-linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  background: linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  -svg-background: linear-gradient(top, #EBF4FA 0, #8EC4E1 100%) no-repeat;
  -webkit-border-radius: 6px;
  -moz-border-radius: 6px;
  border-radius: 6px;
  -webkit-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  -moz-box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  box-shadow: 0 0 2px 1px rgba(0, 0, 0, 0.4);
  border: 1px solid #3B798C;
  margin: 0 auto;
  width: 12px;
  height: 12px;
  display: inline-block;
}

label.geo-radiobutton input[type="radio"]
{
  display: none;
}

label.geo-radiobutton.geo-checked:after
{
  content: url('../images/radiobuttonicon.png');
  position: absolute;
  line-height: 12px;
  left: 0;
  top: 0;
}

label.geo-checkbox input[type="checkbox"]
{
  display: none;
}

label.geo-checkbox.geo-checked:after
{
  content: url('../images/checkboxicon.png');
  position: absolute;
  left: -1px;
  top: -1px;
}

.geo-post
{
  background: #DEE5E7;
  -webkit-border-radius: 4px;
  -moz-border-radius: 4px;
  border-radius: 4px;
  border: 1px solid #139FB4;
  padding: 5px;
  margin: 7px;
}

a img
{
  border: 0;
}

.geo-article img, img.geo-article, .geo-block img, .geo-footer img
{
  margin: 0 0 0 0;
}

.geo-metadata-icons img
{
  border: none;
  vertical-align: middle;
  margin: 2px;
}

.geo-article table, table.geo-article
{
  border-collapse: collapse;
  margin: 1px;
}

.geo-post .geo-content-layout-br
{
  height: 0;
}

.geo-article th, .geo-article td
{
  padding: 2px;
  /*border: solid 1px #8CA5AB;*/
  /*vertical-align: top;*/
  /*text-align: left;*/
}

.geo-article th
{
  text-align: center;
  vertical-align: middle;
  padding: 7px;
}

pre
{
  overflow: auto;
  padding: 0.1em;
}

.preview-cms-logo
{
  border: 0;
  margin: 1em 1em 0 0;
  float: left;
}

.image-caption-wrapper
{
  padding: 0 0 0 0;
  -webkit-box-sizing: border-box;
  -moz-box-sizing: border-box;
  box-sizing: border-box;
}

.image-caption-wrapper img
{
  margin: 0 !important;
  -webkit-box-sizing: border-box;
  -moz-box-sizing: border-box;
  box-sizing: border-box;
}

.image-caption-wrapper div.geo-collage
{
  margin: 0 !important;
  -webkit-box-sizing: border-box;
  -moz-box-sizing: border-box;
  box-sizing: border-box;
}

.image-caption-wrapper p
{
  font-size: 80%;
  text-align: right;
  margin: 0;
}

.geo-postheader
{
  color: #139FB4;
  margin: 5px 0;
  font-size: 22px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
}

.geo-postheader a, .geo-postheader a:link, .geo-postheader a:visited, .geo-postheader a.visited, .geo-postheader a:hover, .geo-postheader a.hovered
{
  font-size: 22px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
}

.geo-postheader a, .geo-postheader a:link
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
  text-align: left;
  color: #139FB4;
}

.geo-postheader a:visited, .geo-postheader a.visited
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
  text-align: left;
  color: #139FB4;
}

.geo-postheader a:hover, .geo-postheader a.hovered
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: underline;
  text-align: left;
  color: #139FB4;
}

.geo-postheadericons, .geo-postheadericons a, .geo-postheadericons a:link, .geo-postheadericons a:visited, .geo-postheadericons a:hover
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  color: #2B383B;
}

.geo-postheadericons
{
  display: inline-block;
  padding: 1px;
  margin: 0 0 0 10px;
}

.geo-postheadericons a, .geo-postheadericons a:link
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
  color: #405359;
}

.geo-postheadericons a:visited, .geo-postheadericons a.visited
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  text-decoration: none;
  color: #405359;
}

.geo-postheadericons a:hover, .geo-postheadericons a.hover
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: normal;
  text-decoration: underline;
  color: #0F1F24;
}

.geo-postpdficon:before
{
  content: url('../images/pdf_button.png');
  margin-right: 6px;
  position: relative;
  display: inline-block;
  vertical-align: middle;
  font-size: 0;
  line-height: 0;
  bottom: auto;
}

.opera .geo-postpdficon:before
{
  bottom: 0;
}

.geo-postprinticon:before
{
  content: url('../images/printButton.png');
  margin-right: 6px;
  bottom: 2px;
  position: relative;
  display: inline-block;
  vertical-align: middle;
  font-size: 0;
  line-height: 0;
}

.opera .geo-postprinticon:before
{
  bottom: 0;
}

.geo-postemailicon:before
{
  content: url('../images/emailButton.png');
  margin-right: 6px;
  position: relative;
  display: inline-block;
  vertical-align: middle;
  font-size: 0;
  line-height: 0;
  bottom: auto;
}

.opera .geo-postemailicon:before
{
  bottom: 0;
}

.geo-postcontent ul>li:before, .geo-post ul>li:before, .geo-textblock ul>li:before
{
  content: url('../images/postbullets.png');
  margin-right: 6px;
  bottom: 2px;
  position: relative;
  display: inline-block;
  vertical-align: middle;
  font-size: 0;
  line-height: 0;
}

.opera .geo-postcontent ul>li:before, .opera   .geo-post ul>li:before, .opera   .geo-textblock ul>li:before
{
  bottom: 0;
}

.geo-postcontent li, .geo-post li, .geo-textblock li
{
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  color: #061218;
  margin: 0 0 0 11px;
}

.geo-postcontent ul>li, .geo-post ul>li, .geo-textblock ul>li, .geo-postcontent ol, .geo-post ol, .geo-textblock ol
{
  padding: 0;
}

.geo-postcontent ul>li, .geo-post ul>li, .geo-textblock ul>li
{
  padding-left: 10px;
}

.geo-postcontent ul>li:before, .geo-post ul>li:before, .geo-textblock ul>li:before
{
  margin-left: -10px;
}

.geo-postcontent ol, .geo-post ol, .geo-textblock ol, .geo-postcontent ul, .geo-post ul, .geo-textblock ul
{
  margin: 1em 0 1em 11px;
}

.geo-postcontent li ol, .geo-post li ol, .geo-textblock li ol, .geo-postcontent li ul, .geo-post li ul, .geo-textblock li ul
{
  margin: 0.5em 0 0.5em 11px;
}

.geo-postcontent li, .geo-post li, .geo-textblock li
{
  margin: 0 0 0 0;
}

.geo-postcontent ol>li, .geo-post ol>li, .geo-textblock ol>li
{
  overflow: visible;
}

.geo-postcontent ul>li, .geo-post ul>li, .geo-textblock ul>li
{
  overflow-x: visible;
  overflow-y: hidden;
}

blockquote
{
  background: #D3DCDF url('../images/postquote.png') no-repeat scroll;
  border: 1px solid #8CA5AB;
  padding: 5px 5px 5px 42px;
  color: #091316;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: italic;
  text-align: left;
  overflow: auto;
  clear: both;
}

blockquote a, .geo-postcontent blockquote a, .geo-blockcontent blockquote a, .geo-footer blockquote a, blockquote a:link, .geo-postcontent blockquote a:link, .geo-blockcontent blockquote a:link, .geo-footer blockquote a:link, blockquote a:visited, .geo-postcontent blockquote a:visited, .geo-blockcontent blockquote a:visited, .geo-footer blockquote a:visited, blockquote a:hover, .geo-postcontent blockquote a:hover, .geo-blockcontent blockquote a:hover, .geo-footer blockquote a:hover
{
  color: #091316;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  font-weight: normal;
  font-style: italic;
  text-align: left;
}

blockquote p, .geo-postcontent blockquote p, .geo-blockcontent blockquote p, .geo-footer blockquote p
{
  margin: 0;
  margin: 5px 0;
}

.geo-footer
{
  background: #2D3A3E;
  -webkit-border-radius: 0 0 4px 4px;
  -moz-border-radius: 0 0 4px 4px;
  border-radius: 0 0 4px 4px;
  padding: 8px;
  margin: 0 auto;
  position: relative;
  color: #BBCACE;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  line-height: 175%;
  text-align: center;
}

.geo-footer a, .geo-footer a:link, .geo-footer a:visited, .geo-footer a:hover, .geo-footer td, .geo-footer th, .geo-footer caption
{
  color: #BBCACE;
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  line-height: 175%;
}

.geo-footer p
{
  padding: 0;
  text-align: center;
}

.geo-footer a, .geo-footer a:link
{
  color: #139FB4;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
}

.geo-footer a:visited
{
  color: #139FB4;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
}

.geo-footer a:hover
{
  color: #FFFFFF;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  text-decoration: none;
}

.geo-footer img
{
  border: none;
  margin: 0;
}

.geo-footer li
{
  font-size: 13px;
  font-family: Arial, 'Arial Unicode MS', Helvetica, Sans-Serif;
  color: #A2CFE6;
}

.geo-page-footer, .geo-page-footer a, .geo-page-footer a:link, .geo-page-footer a:visited, .geo-page-footer a:hover
{
  font-family: Arial;
  font-size: 10px;
  letter-spacing: normal;
  word-spacing: normal;
  font-style: normal;
  font-weight: normal;
  text-decoration: underline;
  color: #139FB4;
}

.geo-page-footer
{
  position: relative;
  z-index: auto !important;
  padding: 1em;
  text-align: center !important;
  text-decoration: none;
  color: #B5C5C9;
}

img.geo-lightbox
{
  cursor: pointer;
}

#geo-lightbox-bg *
{
  padding: 0;
  margin: 0;
}

div#geo-lightbox-bg
{
  top: 0;
  left: 0;
  width: 100%;
  position: absolute;
  height: 100%;
  background-color: #000;
  opacity: 0.8;
  filter: alpha(opacity=80);
  z-index: 9999;
}

img.geo-lightbox-image
{
  -webkit-transition: opacity 350ms ease-in-out;
  -moz-transition: opacity 350ms ease-in-out;
  -o-transition: opacity 350ms ease-in-out;
  -ms-transition: opacity 350ms ease-in-out;
  transition: opacity 350ms ease-in-out;
  cursor: pointer;
  z-index: 10000;
  position: fixed;
  border: 6px solid #fff;
  border-radius: 3px;
  opacity: 0;
  filter: alpha(opacity=0);
}

img.geo-lightbox-image.active
{
  opacity: 1;
  filter: alpha(opacity=100);
}

.lightbox-error
{
  position: fixed;
  background: #fff;
  z-index: 100;
  opacity: 0.95;
  padding: 20px;
  border: 1px solid #b4b4b4;
  border-radius: 10px;
  box-shadow: 0 2px 5px #333;
  width: 300px;
  height: 80px;
}

.loading
{
  position: fixed;
  background: #fff url('../images/preloader-01.gif') center center no-repeat;
  width: 32px;
  height: 32px;
  z-index: 10100;
  opacity: 0.5;
  padding: 10px;
  border: 1px solid #b4b4b4;
  border-radius: 10px;
  box-shadow: 0 2px 5px #333;
}

.arrow
{
  height: 100px;
  width: 82px;
  z-index: 10003;
  position: fixed;
  cursor: pointer;
  opacity: 0.5;
  filter: alpha(opacity=50);
}

.arrow.left
{
  left: 9px;
}

.arrow.right
{
  right: 9px;
}

.arrow:hover
{
  opacity: 1;
  filter: alpha(opacity=100);
}

.arrow.disabled
{
  display: none;
}

.arrow-t, .arrow-b
{
  height: 6px;
  width: 30px;
  left: 26px;
  background-color: #fff;
  position: relative;
  border-radius: 3px;
}

.arrow-t
{
  top: 38px;
}

.arrow-b
{
  top: 50px;
}

.close
{
  width: 22px;
  height: 22px;
  position: fixed;
  top: 30px;
  right: 39px;
  cursor: pointer;
  opacity: 0.5;
  filter: alpha(opacity=50);
}

.close:hover
{
  opacity: 1;
  filter: alpha(opacity=100);
}

.close .cw, .close .ccw
{
  position: absolute;
  top: 8px;
  left: -4px;
  width: 30px;
  height: 6px;
  background-color: #fff;
  border-radius: 3px;
}

.cw
{
  transform: rotate(45deg);
  -ms-transform: rotate(45deg);
  -webkit-transform: rotate(45deg);
  -o-transform: rotate(45deg);
  -moz-transform: rotate(45deg);
}

.ccw
{
  transform: rotate(-45deg);
  -ms-transform: rotate(-45deg);
  -webkit-transform: rotate(-45deg);
  -o-transform: rotate(-45deg);
  -moz-transform: rotate(-45deg);
}

.close-alt, .arrow-right-alt, .arrow-left-alt
{
  display: none;
  color: #fff;
  font-size: 2.5em;
}

.ie8 .close-alt, .ie8 .arrow-right-alt, .ie8 .arrow-left-alt
{
  display: block;
}

.ie8 .cw, .ie8 .ccw
{
  display: none;
}

.geo-content-layout .geo-sidebar1
{
  background: #2D3A3E url('../images/sidebar1glare.png') no-repeat scroll;
  -webkit-border-radius: 4px 0 0;
  -moz-border-radius: 4px 0 0;
  border-radius: 4px 0 0;
  margin: 0 auto;
  width: 240px;
}

.geo-content-layout .geo-content
{
  margin: 0 auto;
}

.geo-content-layout .geo-sidebar2
{
  background: #2D3A3E url('../images/sidebar2glare.png') no-repeat scroll;
  -webkit-border-radius: 0 4px 0 0;
  -moz-border-radius: 0 4px 0 0;
  border-radius: 0 4px 0 0;
  margin: 0 auto;
  width: 200px;
}

.geo-blockheader .t, .geo-vmenublockheader .t
{
  white-space: nowrap;
}

table.moduletable th
{
  font-size: 140%;
  padding: .5em 0em;
}

.firefox2 table.poll tr td div
{
  font-size: 0;
}

#footer
{
  text-align: center;
}

.contentpaneopen span.small, .contentpaneopen td.createdate, .contentpaneopen td.modifydate
{
  font-size: 75%;
  padding-bottom: 1em;
}

.column_separator
{
  padding-left: .4em;
}

div.offline
{
  background: #fffebb;
  width: 100%;
  position: absolute;
  top: 0;
  left: 0;
  font-size: 1.2em;
  padding: 5px;
}

table.moduletable th, legend
{
  margin: 0;
  font-weight: bold;
  font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;
  font-size: 1.5em;
  padding-left: 0px;
  margin-bottom: 10px;
  text-align: left;
}

.invalid
{
  border-color: #ff0000;
}

label.invalid
{
  color: #ff0000;
}

.ol-foreground
{
  background-color: #f6f6f6;
}

.ol-background
{
  background-color: #666;
}

.ol-textfont
{
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size: 10px;
}

.ol-captionfont
{
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size: 12px;
  color: #f6f6f6;
  font-weight: bold;
}

.ol-captionfont a
{
  color: #0B55C4;
  text-decoration: none;
  font-size: 12px;
}

span.article_separator
{
  display: none;
}

.column_separator
{
  padding-left: 10px;
}

td.buttonheading img
{
  border: none;
}

.clr
{
  clear: both;
}

div#maindivider
{
  border-top: 1px solid #ddd;
  margin-bottom: 10px;
  overflow: hidden;
  height: 1px;
}

table.blog span.article_separator
{
  display: none;
}

.contentpaneopen_edit
{
  float: left;
}

table.contenttoc
{
  margin: 5px;
  border: 1px solid #ccc;
  padding: 5px;
  float: right;
}

table.contenttoc td
{
  padding: 0 5px;
}

td.sectiontableheader
{
  background: #efefef;
  color: #333;
  font-weight: bold;
  padding: 4px;
  border-right: 1px solid #fff;
}

tr.sectiontableentry0 td, tr.sectiontableentry1 td, tr.sectiontableentry2 td
{
  padding: 4px;
}

td.sectiontableentry0, td.sectiontableentry1, td.sectiontableentry2
{
  padding: 3px;
}

table.contentpaneopen, table.contentpane
{
  margin: 0;
  padding: 0;
  width: auto;
}

table.contentpaneopen li
{
  margin-bottom: 5px;
}

table.contentpaneopen fieldset
{
  border: 0;
  border-top: 1px solid #ddd;
}

table.contentpaneopen h3
{
  margin-top: 25px;
}

table.contentpaneopen h4
{
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  color: #333;
}

.highlight
{
  background-color: #fffebb;
}

table.user1user2 div.moduletable
{
  margin-bottom: 0px;
}

div.moduletable, div.module
{
  margin-bottom: 25px;
}

div.module_menu h3
{
  font-family: Helvetica, Arial, sans-serif;
  font-size: 12px;
  font-weight: bold;
  color: #eee;
  margin: -23px -4px 5px -5px;
  padding-left: 10px;
  padding-bottom: 2px;
}

div.module_menu
{
  margin: 0;
  padding: 0;
  margin-bottom: 15px;
}

div.module_menu div div div
{
  padding: 10px;
  padding-top: 30px;
  padding-bottom: 15px;
  width: auto;
}

div.module_menu div div div div
{
  background: none;
  padding: 0;
}

div.module_menu ul
{
  margin: 10px 0;
  padding-left: 20px;
}

div.module_menu ul li a:link, div.module_menu ul li a:visited
{
  font-weight: bold;
}

#leftcolumn div.module
{
  padding: 0 10px;
}

#leftcolumn div.module table
{
  width: auto;
}

table.adminform textarea
{
  width: 540px;
  height: 400px;
  font-size: 1em;
  color: #000099;
}

div.search input
{
  width: 95%;
  border: 1px solid #ccc;
  margin: 5px 0 5px 0;
}

.geo-nav div.search input
{
  width: auto;
}

form#com-form-login
{
  text-align: left;
}

form#com-form-login fieldset
{
  border: 0 none;
  margin: 0;
  padding: 0.2em;
}

form#com-form-login ul
{
  list-style-type: none;
  margin: 0;
  padding: 0;
}

form#com-form-login ul li
{
  background-image: none;
  padding: 0;
}

div.mosimage
{
  margin: 5px;
}

div.mosimage_caption
{
  font-size: .90em;
  color: #666;
}

div.caption
{
  padding: 0 10px 0 10px;
}

div.caption img
{
  border: 1px solid #CCC;
}

div.caption p
{
  font-size: .90em;
  color: #666;
  text-align: center;
}

table.paramlist
{
  margin-top: 5px;
}

table.paramlist td.paramlist_key
{
  width: 128px;
  text-align: left;
  height: 30px;
}

div.message
{
  font-weight: bold;
  font-size: 14px;
  color: #c30;
  text-align: center;
  width: auto;
  background-color: #f9f9f9;
  border: solid 1px #d5d5d5;
  margin: 3px 0px 10px;
  padding: 3px 20px;
}

.banneritem img
{
  display: block;
  margin-left: auto;
  margin-right: auto;
}

.banneritem_text
{
  padding: 4px;
  font-size: 11px;
}

.bannerfooter_text
{
  padding: 4px;
  font-size: 11px;
  background-color: #f7f7f7;
  text-align: right;
}

.pollstableborder
{
  margin-top: 8px;
}

.pollstableborder td
{
  text-align: left;
}

span.description
{
  display: block;
  padding-left: 30px;
}

fieldset
{
  border: 1px solid #ccc;
  margin-top: 15px;
  padding: 15px;
}

legend
{
  margin: 0;
  padding: 0 10px;
}

td.key
{
  border-bottom: 1px solid #eee;
  color: #666;
}

.tool-tip
{
  float: left;
  background: #ffc;
  border: 1px solid #d4d5aa;
  padding: 5px;
  max-width: 200px;
}

.tool-title
{
  padding: 0;
  margin: 0;
  font-size: 100%;
  font-weight: bold;
  margin-top: -15px;
  padding-top: 15px;
  padding-bottom: 5px;
  background: url(/../../system/images/selector-arrow.png) no-repeat;
}

.tool-text
{
  font-size: 100%;
  margin: 0;
}

#syndicate
{
  float: left;
  padding-left: 25px;
}

#component-contact table td
{
  padding: 2px 0;
}

.breadcrumbs img
{
  margin: 0px;
  padding: 0px;
  border: 0px;
}

.mceToolbarTop
{
  white-space: normal;
}

.mceEditor
{
  background: none;
}

#archive-list
{
  list-style-type: none;
  margin: 0px;
  padding: 0px;
}

#archive-list li
{
  list-style-type: none;
  background-image: none;
  margin-left: 0px;
  padding-left: 0px;
}

#navigation, #navigation p
{
  text-align: center;
}

.article h3 img
{
  border: none;
  display: inline;
  margin: 0;
  padding: 0;
}

.geo-footer-text .moduletable
{
  border: none;
  margin: 0;
  padding: 0;
}

.pollstableborder td
{
  vertical-align: middle;
}

.img_caption.left
{
  float: left;
  margin-right: 1em;
}

.img_caption.right
{
  float: right;
  margin-left: 1em;
}

.img_caption.left p
{
  clear: left;
  text-align: center;
}

.img_caption.right p
{
  clear: right;
  text-align: center;
}

.img_caption img
{
  margin: 0em;
}

#system-message ul li
{
  background-image: none;
  padding-left: 0px;
}

.pagination
{
  margin: 0;
  padding: 0;
  text-align: center;
}

.pagination span
{
  margin: 0;
  padding: 0;
}

.pagination a
{
  padding: 2px;
}

.pagenav
{
  width: 100%;
}

.pagenav td, .pagenav th
{
  border: none;
  font-weight: normal;
}

#form-login fieldset.input
{
  border: none;
  margin: 0;
  padding: 0;
}

#form-login br
{
  display: none;
}

#form-login p
{
  margin: 0.5em 0 0 0;
}

#form-login #form-login-username label, #form-login #form-login-password label
{
  display: block;
}

#form-login #form-login-remember input
{
  margin: 0;
  padding: 0;
  vertical-align: bottom;
  position: relative;
  top: -1px;
}

#form-login #modlgn_username, #form-login #modlgn_passwd
{
  width: 95%;
  margin: 0;
  padding: 0;
}

#form-login ul
{
  list-style-type: none;
  margin: 0;
  padding: 0;
}

#form-login ul li
{
  background-image: none;
  padding: 0;
}